Tgrt Haber

Son dakika! Beykoz'da işyeri yangını: Alevler kontrol altında

29 Kasım 2022 13:20 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 14:42
Son dakika! Beykoz'da işyeri yangını: Alevler kontrol altında

Son dakika haberi: İstanbul Beykoz'da iki katlı restoranda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bütün binayı kapladı. Bölgeye gelen ekipler, kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

Beykoz​ Anadolu Hisarı’nda bulunan 2 katlı bir restoranda öğle saatlerinde yangın​ çıktı.  Restoran​ personellerinin dinlenme alanı olarak kullanılan bölümde çıkan yangında, alevler kısa sürede bütün resorantı sardı.

DUMANLAR BOĞAZI KAPLADI

Alevlere teslim olan restorandan yükselen yoğun duman çevre ilçelerden ve Avrupa Yakasından da görüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye​ ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Son dakika! Beykoz'da işyeri yangını: Alevler kontrol altında

YARALI VE CAN KAYBI YOK

Yangının çıkış sebebine ilişkin çalışmalar devam ederken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Öte yandan alevlere teslim olan restoran ve itfaiyenin çalışmaları dron ile görüntülendi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...