Tgrt Haber

Beyoğlu'da tartıştığı adamın üzerine pitbull saldırttı! 2 tane daha pitbullu varmış

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ocak 2024 11:36 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 11:36

Cihangir'de yaşanan pitbull tartışması cep telefonuyla görüntülendi. Yolda yürürken tartıştığı adama köpeğini saldırtan adamın iki tane daha adına kayıtlı pitbull çıktı.

Beyoğlu​ Cihangir’de bir şahıs yanında gezdirdiği Pitbull​ cinsi köpeği tartıştığı kişinin üstüne saldırttı. Vatandaşın yaşananları kameraya almasıyla vazgeçen adam, küfürler ederek olay yerinden uzaklaştı. Olaydan sonra farklı bir suçtan cezaevine girdiği anlaşılan şahsa ait olan üç Pitbull cinsi köpek muhafaza altına alındı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Beyoğlu Cihangir​ Mahallesi’nde önceki hafta yaşanan olayda bir şahıs, Pitbull cinsi köpekle sokakta gezdiği esnada bir başka vatandaşla tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmanın ardından şahıs, Pitbull cinsi köpeğini vatandaşa saldırtmak istedi.

TARTIŞTIĞI ADAMIN ÜSTÜNE PiTBULL SALDIRTTI

O esnada vatandaşın yaşananları cep telefonu kamerasına almaya başlamasıyla geri çekilen şahıs, küfürleşmenin artmasıyla köpeğini tekrar vatandaşın üstüne sürdü. Çevredeki vatandaşların da araya girmesiyle kavga sona erdi. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

3 TANE YAKALANDI

Polis ekiplerinin başlattığı incelemede köpeğiyle saldırmaya çalışan şahsın, olaydan sonra bir başka suçtan cezaevine girdiği anlaşıldı. Bunun üzerine Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şahsa ait olan 3 adet pitbull cinsi köpek muhafaza altına alındı.

Beyoğlu'da tartıştığı adamın üzerine pitbull saldırttı! 2 tane daha pitbullu varmış

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...