Tgrt Haber

Beyoğlu'nda aile faciası: Eşini ve 3 çocuğunu katletti

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Kasım 2023 22:19 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 06:50
Beyoğlu'nda aile faciası: Eşini ve 3 çocuğunu katletti

İstanbul Beyoğlu'nda bir süredir işsiz olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Özgür Nayman, silahla eşi Sevilay Nayman'ı ve 3 çocuğunu vurarak öldürdü. Tüyler ürperten olayın ardından kafasına sıktığı kurşunla intihar girişiminde bulunan Nayman, hastaneye kaldırıldı. Nayman'ın hayatı tehlikesi sürüyor

İstanbulBeyoğlu​'nda dehşete düşüren olay yaşandı. Bir süredir işsiz olan Özgür Nayman ile ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eşine ve 3 çocuğuna kurşun yağdıran Nayman, aynı silahla intihar etti.

TÜYLER ÜRPERTEN GÖRÜNTÜ

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri, hızla olay yerine gitti. Daireye çıktıklarında tüyler ürperten görüntüyle karşılaştı. Kanlar içinde yerde yatan 3’ü çocuk toplam 5 kişiyle karşılaştı. Kısa bir süre içinde şüpheli olduğu ortaya çıkan Özgür Nayman’ın hayat belirtisi verdiği görülmesi üzerine hemen hastaneye götürüldü.

Beyoğlu'nda aile faciası: Eşini ve 3 çocuğunu katletti

ÖNCE AİLESİNİ KATLETTİ SONRA KENDİNİ VURDU

Ortaya çıkan dehşet görüntülerin detayları kısa sürede ortaya çıktı. Çeşitli suçlardan 8 kaydı bulunan Özgür Nayman’nın önce, eşi Sevilay Nayman’ı, sonra da çocukları olan 9 yaşındaki Özgür Buğra’yı, 7 yaşındaki Hezdar Alaz’ı ve 4 yaşındaki Çınar Ali’yi öldürdü. Ardından kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

KORKUNÇ PLANI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞMIŞ

Öte yandan Özgür Nayman'ın ailesini öldürdükten sonra sosyal medya hesabında intihar edeceği bilgisini paylaştığı ortaya çıktı. Olaydan kısa süre önce 'X' hesabından yaptığı paylaşımda Nayman'ın, depresif bir ruh haline sahip olduğu gözlemlenirken, kararına etki eden tek bir kişi ya da nedeni olmadığını belirtti.

İşte ağır yaralı Nayman'ın o mektubu:

"Böyle bir durumda ne denir? Nereden başlanır kelimelere bilmiyorum. Yaşadığım süre zarfında, duygusal olarak hayal kırıklığı yani insanın üzülüp kırılacağı ne kadar hissiyat varsa hepsinde defalarca öldüm. Fark edenler oldu, edemeyenler oldu. Herkesin canı sağ olsun.

Gerçek ölümü ilk ve tek seferde yaşayacağım. Çocukken yakınlarımın, eş, dost, akraba ölümlerine çok üzülüyordum. Fakat yaşım ilerledikçe iyi ki ölüm var, yani bu yalan ve samimiyetsiz sahte hayattan ebedi kurtuluş var diye yaratana şükrettim.

"HER ŞEY ANLAMSIZ GELİYOR"

Bir düşünün bu hayatı, menfaat ve çıkarlara dayalı hesaplarla, planlarla, açgözlüce ebediyen yaşadığınızı, düşüncesi bile ürkütücü. Konuşurken hitabetim iyidir. Ama işi satırlara dökmekte pek başarılı değildim. Ama ekranı kaydırıp baktım da, son defa yapıyorum diye herhalde aklıma gelenleri güzel yazdım diye düşünüyorum. Ne kadar yazsan da her zaman bir şeylerin eksik kalacağını bildiğim, yaşadığım sürece edebiyat yapmayı sevmediğimden bu kadar yeter.

Bu kararı almamda tek bir sebep veya neden veyahut da tek bir kişi yok. Beni gerçekten sevenlerden son özrümü dileyerek ölmeye karar verdim. Bu kararımın ne maddiyatla ya da herhangi bir dünyevi sebeple ilgisi yok. Çok sıkıldım her şeyden. Anlamsız geliyor artık. Eninde sonunda öleceğim. Ha bugün ha yarın. Eşimi ve çocuklarımı da çok sevdiğim için onları da bu yalan dünyadan kurtarmak istiyorum. Sevdiklerimi ve beni sevenleri son kez üzeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...