Tgrt Haber

Beyoğlu’nda dehşet anları: Önce eşini sonra kendini vurdu!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Kasım 2023 08:40 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 08:44

Tartıştığı eşini silahla öldüren bipolar hastası şahıs, ardından kendi kafasına ateş ederek hayatına son verdi.

İstanbul​'un Beyoğlu​ semti dün akşam saatlerinde korkunç bir olaya sahne oldu. Bipolar hastası olduğu iddia edilen bir kişi, tartıştığı eşini silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

ÖFKE KRİZİ VE TRAJEDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, olay saat 17.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Dilekçibaşı Sokak’ta yaşandı.  Bipolar hastası Mehmet Buğdaycı ile eşi arasında evde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmada öfke krizi geçiren Buğdaycı silahla önce eşi Şerife Buğdaycı’yı başından vuran ardından kendi kafasına ateş etti.

Silah​ seslerini duyan bina sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine iletti. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler çiftie yerde kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin incelemelerinde Mehmet Buğdaycı ve eşi Şerife Buğdaycı’nın öldüğü tespit edildi.

DAHA ÖNCE DE ŞİDDET GÖRMÜŞ

8 yıl önce Mehmet Buğdaycı ile eşi arasında sık sık tartışmaların yaşandığı ve eşine şiddet uyguladığı öğrenildi. Şerife Buğdaycı’nın gördüğü şiddet nedeniyle kadın sığınma evine yerleştiği ancak daha sonra evine geri döndüğü öne sürüldü.

Mehmet Buğdaycı’nın da geçtiğimiz aylarda kendisini iple asmaya çalışarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Çiftin evli 3 kız çocuğu ise evin önünde sinir krizi geçirdi.

Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre evin içerisinde incelemelerde bulundu. Çiftin cansız bedenleri ise ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...