Tgrt Haber

Beyoğlu’nda Ermeni Kilisesi’nin lojmanı alev alev yandı

23 Ocak 2023 22:18 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 07:04

Son dakika haberi: Beyoğlu’nda Surp Pırgiç Ermeni Katolik Kilisesi’nin lojman kısmında akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangının ardından bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Yangında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı. İtfaiye ekiplerinin arama çalışmaları sona erdi.

Beyoğlu’nda bulunan Surp Pirgiç Ermeni Katolik Kilisesi'nin lojman kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu polis​, itfaiye​ ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan lojmana müdahale etti. Alev alev yanan lojmana çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangın yaklaşık 2 saatlik çalışma sonrası söndürüldü.

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Soğutma ve arama çalışması yapan itfaiye ekipleri 4’üncü saatin sonunda bir kişinin cansız bedenine ulaştı. İtfaiye ekiplerini çalışmaları sonrası sabah saatlerine doğru bir kadının cansız bedenine ulaştı. Yangında ölü sayısı ikiye çıkarken 2 kişi ise yaralandı. Yangın sonrası kilise ve lojmanda büyük hasar meydana geldi. Polis ekiplerinin, yangının çıkış nedenine ilişkin çalışmaları sürüyor.

Beyoğlu’nda Ermeni Kilisesi’nin lojmanı alev alev yandı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...