Tgrt Haber

Beyoğlu'nda motosikletle kanlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

07 Ağustos 2023 05:51 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 05:59

İstanbul Beyoğlu'nda motosikletli kişi ya da kişiler yol kenarında bekleyen 2 kişiye ateş açtı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İstanbul​'un en kalabalık semtlerinden Beyoğlu​, gece saatlerinde kanlı bir saldırıya sahne oldu. Motosikletli​ kişi ya da kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre olay Tarlabaşı Bulvarı'nda meydana geldi. Seyir halindeki motosikletli kişi ya da kişiler, henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarındaki 2 kişiye silahla ateş edip uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OTOMOBİLE 3 KURŞUN

Yaralanan 2 kişi olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve ismi öğrenilemeyen yaralılardan biri müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, çevrede güvenlik önlemi alınırken olay yeri inceleme ekipleri incelemede bulundu. Silahlı saldırı​ sonrası dlay yerindeki bir otomobile 3 kurşun isabet ettiği belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...