Tgrt Haber

Beyoğlu'nda tarihi ahşap bina alevlere teslim oldu

12 Nisan 2017 14:06
Beyoğlu'nda tarihi ahşap bina alevlere teslim oldu

Beyoğlu'nda iki katlı binada çıkan yangın, yanındaki ahşap binaya sıçradı.Yangında iki bina alevlere teslim oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alındı. Tarihi ahşap bina kullanılmaz hale geldi.

Hacıahmet Mahallesi Dalfes Sokak’ta bulunan 2 katlı binada saat 12.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Binayı saran alevler bitişiğindeki tarihi ahşap binaya da sıçradı ve iki bina alevler içinde kaldı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine Beyoğlu, Şişli ve Fatih itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin dört bir taraftan yaptığı müdahale sonrası kontrol altına alındı. Çevrede yaşayanlar yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşadı. Bir aile bebeğini battaniyeye sararak, uzaklaştı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...