Tgrt Haber

Beyoğlu’ndaki metruk binada yangın: Ölü ve yaralı yok

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Aralık 2022 06:27 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 07:03
Beyoğlu’ndaki metruk binada yangın: Ölü ve yaralı yok

Beyoğlu’nda evsizlerin yaşadığı iddia edilen 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Alev alev yanan binada ölü veya yaralı bulunmazken itfaiye yangına kısa sürede müdahale etti.

İstanbulBeyoğlu’nda meydana gelen olayda evsizlerin yaşadığı iddia edilen 3 katlı metruk binada yangın​ çıktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan metruk binaya kısa sürede müdahale etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü.

Çıkan yangın sonucunda herhangi ölü veya yaralı bulunmazken yangın çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

“4 SENE ÖNCE 2 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ”

Mahalle sakinlerinden Hasan Önder, “Fındıklı Yokuşu’ndaki metruk binada yangın çıktı. İçerisinde evsizler yaşıyor. Yaklaşık 15 senedir boş burası. 4 sene önce de burada bir yangın çıktı. 4-5 sene önce çıkan yangında iki kişi daha ölmüştü. Her 4-5 senede bir böyle bir yangın çıkıyor burada. Binada 5-6 kişi yaşıyordu, metruk binada birileri olabilir şu an” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...