Tgrt Haber

Bilecik’teki KYK yurdunda skandal: Kedileri çuvala koyarak topladılar

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Aralık 2022 10:53 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 11:01

Bilecik’te Ertuğrulgazi Kredi ve Yurtlar Kurumu çalışanları bahçedeki kedileri çuvala koyarak topladı. Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler sonrasında savcılık harekete geçti ve yurt müdürü ile 3 çalışan hakkında soruşturma başlattı.

Bilecik’ten gelen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Ertuğrulgazi Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda yurdun çalışanı bahçede yaşayan kedilerin sayısının artması ve hayvanların kusarak ölmesinin ardından kedileri toplamaya başladı. Toplanan kedilerin çuvala konmasına tepki gösteren öğrenciler yaşananları cep telefonuna kaydetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yurt çalışanların ellerinden çuvalları alan öğrenciler kedileri salarken, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü idari soruşturma açtı. Bilecik Savcılığı da harekete geçerek, yurt müdürü ve 3 çalışan hakkında soruşturma başlattı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...