Tgrt Haber

Binanın dış cephesi yıkıldı, yürekler ağza geldi: Deprem oldu zannettik

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Eylül 2023 17:17 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 17:17

İstanbul'da Esenler'de bulunan 16 katlı bir binanın dış cephesi büyük bir gürültüyle yıkıldı. O sırada sokakta bulunan bir vatandaş, düşen beton parçalarından kaçarak kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbulEsenler​'de öğle saatlerinde meydana gelen olayda, 16 katlı binanın dış cephesinin bir kısmı şiddetli rüzgarın etkisiyle yıkıldı. Çökmeyle birlikte ortalığı toz bulutu kaplarken, apartmanda oturanlar büyük bir korkuyla kendilerini dışarı attı.

PARK HALİNDEKİ ARAÇLAR HURDAYA DÖNDÜ

Yol kenarında bulunan park halindeki araçlar ise beton parçalarının üzerlerine düşmesi sonucu hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, caddeyi önlem olarak trafiğe kapattı.

SON ANDA KURTULDU

Bu sırada yolun karşısındaki tekstil atölyesinden sarkıtılan cihazdan kamyona ürün yükleniyordu. Yükleme yapan şahıs, dış cephenin döküldüğünü görünce son anda kaçtı. Şahıs yaralanmaktan kaçarak kurtulurken, o anlar kameraya yansıdı.

"DEPREM OLDUĞUNU ZANNETİK"

O anları anlatan apartman​ sakini kadın ise, "Biz evde otururken sesler duyduk. Deprem oldu zannettik. Merdivenlere yığıldık. Binadan çıktık. Kırık yeri vardı. Orası yapılacak dendi. Öyle kaldı. Bugün de hava çok rüzgarlı. Şimdi de devamı döküldü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...