Tgrt Haber

Bingöl'de feci kaza! Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 8 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Aralık 2023 20:55 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 20:56
Bingöl'de feci kaza! Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 8 yaralı

Bingöl'de yolcu otobüsü ile tır çarpıştı, bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kaza sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

Bingöl'de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasının ardından bölgede can pazarı yaşandı. Yolcu otobüsü ile tırın çarpıştığı kazada çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kar ve tipinin etkili olduğu Bingöl-Karlıova kara yolunun Boncukgöze köyü mevkisinde 12 AN 666 plakalı yolcu otobüsü ile 47 ACH 740 plakalı tır çarpıştı.

8 KİŞİ YARALI

Kazada otobüs​ ile tırdaki 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gönderilen ambulanslarla Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bingöl'de feci kaza! Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 8 yaralı

BİR KAZA DAHA: KAFA KAFAYA GİRDİLER

Öte yandan Bingöl'de gündüz saatlerinde bir trafik kazası​ daha meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; Solhan karayolu Cavuslar koyu mevkiinde meydana gelen kazada, sürücülerinin ismi ve plakaları öğrenilemeyen iki otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan 4 kişi de olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin arından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...