Tgrt Haber

Bingöl'de korkunç saldırı! Önüne geleni bıçakladı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Temmuz 2024 15:43 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 19:16

 Bingöl'de madde bağımlısı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü ve Valilikten yazılı açıklama geldi.

 Bingöl'de madde bağımlısı olduğu öğrenilen bir kişi dehşet saçtı. Şahıs yaşanan tartışma sonrası etraftakilere bıçakla saldırdı. Saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. 

EMNİYETTEN AÇIKLAMA GELDİ: GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkisinde bir kişinin etrafındaki kişilere bıçakla saldırdığı belirtildi.

Bingöl'de korkunç saldırı! Önüne geleni bıçakladı: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Madde bağımlısı bir şahsın yaşanan tartışma sonucunda etrafında bulunan kişilere bıçakla saldırması üzerine ekiplerimiz olay mahalline intikal etti. Ekiplerimiz geniş güvenlik önlemleri alarak konuya müdahale etti. Yaralanan şahıslar Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı."

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ 

Valilikten yapılan açıklamada da saat 13.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'nde bir kişinin kesici aletle vatandaşlara saldırıda bulunduğu belirtildi.

Saldırıda 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ifade edilen açıklamada, "Saldırıyı gerçekleştiren şahıs emniyet güçlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup konuyla ilgili adli işlemler devam etmektedir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞ

Vali Ahmet Hamdi Usta, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vali Usta, "Bugün neden olduğunu bilmediğimiz bir gerekçeyle madde bağımlısı, defalarca tedaviden, hastaneden kaçan ve yeni cezaevinden çıkan birisi eski hal civarında yoldan geçen vatandaşlarımıza rastgele bıçakla saldırıda bulunarak 9 vatandaşımızı yaralamıştır. 2 vatandaşımız maalesef vefat etmiş, 1 vatandaşımız Erzurum’a nakledilmiş, diğer 6 vatandaşımızın tedavilerine devam edilmektedir. Olay sonrası kaçan saldırgan emniyet birimlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış, adli süreç devam etmektedir. Bu elim ve nefret uyandıran olayda kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...