Tgrt Haber

Bingöl'deki 19 köyde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

08 May 2017 18:23
Bingöl'deki 19 köyde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Bingöl'ün Genç ilçesinde 19 köy ile bu köylere bağlı mahalle ve mezralar arasında kalan bölgelerde ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Bingöl'ün 19 köyündeki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.  Valilikten yapılan açıklamada, PKK'lı teröristler ve iş birlikçilerini  etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak, depo alanları ile uçaksavar mevzilerini  tahrip etmek, ve malzemeleri ele geçirmek amacıyla Genç ilçesine bağlı Karcı,  Yelkaya, Üçgül, Döşekkaya, Direkli, Ericek, Servi, Harmancık, Çoban Çesmesi,  Sarıbudak, Yaydere, Büyükçağ, Çevirme, Yayla, Şehitköy, Yeniyazı, Doğanca,  Bulgurluk ve Yolaçtı köyleri ile bu köylere bağlı mahalle ve mezralar arasında  kalan bölgede düzenlenen operasyon nedeniyle saat 00.00'dan itibaren ilan edilen  sokağa çıkma yasağının saat 16.00 itibarıyla kaldırıldığı bildirildi. Açıklamada, vatandaşlara can ve mal güvenliklerinin korunması için  sokağa çıkma yasağına uydukları için teşekkür edildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...