Tgrt Haber

Bingöl'deki orman yangınında ikinci gün! Sönmek bilmiyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
15 Ağustos 2023 12:37 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 12:45

Bingöl'ün Genç ilçesinde dün başlayan orman yangını ikinci gününde de henüz söndürülemedi. Yangına hem havadan hem de karadan müdahale sürüyor.

Bingöl’ün Genç​ ilçesine bağlı Servi bölgesinde ormanlık alanda çıkan orman yangını​ ikinci gününe girdi. Yangına havadan ve karadan müdahale aralıksız sürüyor.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre, Genç ilçesine bağlı Servi bölgesindeki ormanlık alanda dün gündüz saatlerinde yangın çıktı. İhbarın ardından bölgeye Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde ekipler sevk edildi.

HELİKOPTER DE BÖLGEDE

Bölgede 4 arazöz, 2 itfaiye aracı, 3 iş makinası, 50 Orman İşletme personeli, STK gönüllüleri ve vatandaşların yangına müdahale ettiği öğrenildi.

Müdahaleye rağmen büyük yangına müdahale bugün de devam ederken bölgeye bir de helikopter sevk edildi. Yangına hem havadan hem de karadan müdahale sürüyor.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...