Tgrt Haber

Bir anda geldi şezlongları bile uçurdu: Tatilciler nereye kaçacağını şaşırdı

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Ağustos 2024 22:23 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 23:16

Kemer'de tatilciler bir anda çıkan fırtına sebebiyle korku dolu anlar yaşadılar. Kuvvetlice esen rüzgar şemsiyeleri ve şezlongları denize uçurdu. Tatilcilerin panik anları kameraya yansıdı.

AntalyaKemer​'de yağıştan sonra fırtına​ çıktı. O sırada plajda güneşlenen tatilciler​ uçuşan şezlong ve şemsiyelerin arasında nereye kaçacaklarını şaşırdı. Şezlong, şemsiyeler ve tenteler uçuştu.

Tatilciler fırtınada otele kaçışmaya başladı. Otel çalışanları, sürüklenen şezlongları yüzerek kıyıya çıkardı. Fırtına nedeniyle bazı otellerin plajlarında hasar oluştu.

Bir anda geldi şezlongları bile uçurdu: Tatilciler nereye kaçacağını şaşırdı - 1. Resim

YAŞANAN PANİK KAMERADA

Deniz Caddesi'ndeki bir otelin güvenlik kamerasına yaşanan panik yansıdı. Aniden bastıran yağış​ ve fırtınayla denizde dalga oluşması, fırtına nedeniyle otelin iskelesindeki şezlongların denize savrulması, ağaçların sallanması, kopan parçaların uçuşması ve sahildeki tatilcilerin otele koşması yer alıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...