Tgrt Haber

17 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor! Bir babadan yürek burkan çağrı: İnsaniyet namına haber verin

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2022 17:48 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 18:04
17 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor! Bir babadan yürek burkan çağrı: İnsaniyet namına haber verin

Antalya’da babası ve abisiyle yaşayan 17 yaşındaki Melek Su Kıvrat’dan bir gündür haber alınamıyor. Melek’in babası Murat Kıvrat, kızı görenlerin ya da yerini bilenlerin insaniyet namına ekiplere haber vermeleri için çağrıda bulundu.

Antalya’nın Manavgat​ ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Melek Su Kıvrat, 13 Haziran’dan işe gittikten sonra bir daha evine dönmedi. Kızından haber alamayan baba Murat Kıvrat, hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

7 yıl önce eşinden ayrıldığını ve evliliğinden olan 3 çocuğundan birini alarak Manavgat’ta yaşamaya başladığını belirten baba Kvırat, “Bugün 16 ve 10 yaşında olan 2 kızım ise Antalya’da annelerinin yanında kaldı. 2,5 ay önce büyük kızım Melek Su, Çolaklı’ya gelerek yanımızda kalmaya başladı. 1,5 ay önce de evimizin yakınında bulunan bir lokantada çalışmaya başladı. Her gün işine düzenli bir şekilde gidip geliyordu” dedi.

17 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor! Bir babadan yürek burkan çağrı: İnsaniyet namına haber verin
17 yaşındaki Melek Su Kıvrat ve baba Murat Kıvrat

“EVİN ÖNÜNE BİR ERKEKLE GELDİĞİNİ ÖĞRENDİM”

Pazartesi geç saatlere kadar eve gelmeyince kızının çalıştığı yere gittiğini belirten Çelik, “Saat 22.00’da eve diye ayrıldığını öğrendim. Yapmış olduğum araştırmalarda, evimizin önüne kadar bir erkekle beraber geldiğini, burada bir süre konuştuktan sonra yürüyerek uzaklaştıklarını öğrendim. Hemen jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundum. Ben kızımı gören ya da yerini bilenlerden insaniyet namına 112’ye ya da en yakın güvenlik güçlerine haber vermesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...