Tgrt Haber

'Bir baktım Hollande yok'

17 Kasım 2015 05:10
'Bir baktım Hollande yok'

Paris'te terör dehşeti yaşanırken MHP'li Mehmet Aslan'ın orada olduğu ortaya çıktı. Aslan. Stade De France'ta Fransa-Almanya maçını izleyen Aslan, bombalı saldırının ardından yaşananları anlattı. Aslan, saldırıyı annesinen öğrendiğini söyledi

Cumartesi akşamı yaşanan ve Paris'i kana bulayan terör saldırıları sırasında MHP'li Mehmet Aslan'ın Stade De France'da olduğu ortaya çıktı. Saldırının ardında stadda yaşananları anlatan Aslan, patlamayı annesinin telefonu ile öğtendiğini söyledi, 'Bir baktım Hollande yok' dedi. Aslan'ın saldırının ardından yaşanan kargaşada yaralandığı öğrenildi.

Mehmet Aslan Stade De France'daydı

Fransa'nın başkenti Paris'te, 6 ayrı terör saldırısının ilki Almanya ile Fransa arasında oynanan dostluk maçının oynandığı Stade De France'da gerçekleşmişti.

Maçı izleyenler arasında Hollande'ın bulunduğu protokol tribününün yakınındaki MHP'li Mehmet Aslan da vardı.

Saldırıyı annemden öğrendim

Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölgesi'ne katılan Mehmet Aslan, ilk patlamayı tribünü ateşlemek için patlatılan maytaplardan sandıklarını, bomba haberini ise kendisini arayan annesinden öğrendiğini anlattı. 

"Bir baktım Hollande yok"

Buna kimseyi inandıramadığını ifade eden Mehmet Aslan, daha sonra Hollande'nin tahliye edildiğini gördüğünü ve statta büyük bir kargaşa yaşandığını söyledi.
Kargaşa sırasında yaralandı

Ayrıca Ahmet Hakan, Mehmet Aslan'ın kargaşa sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığına dair fotoğrafları gördüğünü söyledi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...