Tgrt Haber

Bir derin dondurucu vahşeti daha! Parçalanmış erkek cesedi bulundu! Bu kez adres İstanbul  

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
12 Temmuz 2023 16:52 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 17:02

İzmir'de kısa süre önce yaşanan kan dondurucu cinayet olayının bir benzeri İstanbul'da yaşandı. Bayrampaşa'daki bir apartman dairesinde, derin dondurucuda parçalanmış bir erkek cesedi bulundu.

Türkiye geçtiğimiz haftalarda İzmiir'de yaşanan korkunç bir katliam​ haberiyle sarsılmıştı. Bayraklı'da bir apartman dairesinde yabancı uyruklu 4 kişinin cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. 4 kişinin katil zanlısı Saparmurad Hallyev Çeşme'de yakalanmıştı.

Kan donduran vahşetin izleri henüz silinmemişken bu ke İstanbul​'da benzer bir olay ortaya çıkarıldı. Bayrampaşa’da bir apartman dairesindeki derin dondurucuda parçalanmış ceset​ bulundu.

KRİMİNAL İNCELEME SÜRÜYOR

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, bir ihbar üzerine saat 06.00 sıralarında Bayrampaşa​ Cevatpaşa Eski Edirne asfaltı üzerinde bulunan bir apartman dairesine kontrole giden polis ekipleri, derin dondurucu​ içerisinde korkunç manzara ile karşılaştı. Erkek olduğu belirlenen parçalanmış ceset, kime ait olduğunun belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin saklandığı derin dondurucu da polis ekipleri tarafından kriminal incelemeye götürüldü. Daire ise mühürlendi.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...