Tgrt Haber

Bir ev sahibi dehşeti daha: Kiracısını kasığından bıçakladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 May 2023 14:45 - Güncelleme : 17 May 2023 15:04

İstanbul'da bir ev sahibinin oğlu, kirasını ödemeyen kişiyi yol ortasında kasığından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan kiracı hastaneye kaldırılırken polis ekipleri saldırganı kıskıvrak yakalandı.

İstanbul​'da bir ev sahibi daha kiracısına kabusu yaşattı. Bir süre önce kirasına zam yapıldığı öğrenilen 42 yaşındaki Serkan K., ücreti birkaç gün geciktirdi.  Bu duruma öfkelenen ev sahibinin 40 yaşındaki oğlu Kerem G., kiracısı Serkan K. ile sokak ortasında karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Kavgada bıçağını çıkartan Kerem G., Serkan K.'yı kasığından bıçakladı. Olay yerinde çok milyarda kan kaybeden Serkan K., taksiyle Sarıyer Çayırbaşı Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Ev sahibinin oğlu Kerem G. saldırının hemen ardından bölgeden hızla kaçarak uzaklaştı. Yaşananlar ardından ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek önlem aldıktan sonra bir süre inceleme yaptı. Ağır yaralı adamın ise ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bir ev sahibi dehşeti daha: Kiracısını kasığından bıçakladı

SALDIRGAN GÖZALTINDA

Öte yandan polisi ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda şüpheli Kerem G., Beşiktaş Ortaköy’de olayda kullandığı bıçakla birlikte kısa sürede kıskıvrak yakalandı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...