Tgrt Haber

Bir haftada 5 milyon dolar harcıyor

09 Ağustos 2014 19:02
Bir haftada 5 milyon dolar harcıyor

Dünyanın en zengin kişisi Bill Gates, 330 milyon dolarlık süper yatıyla tatil için İtalya'yı seçti. Helikopter ve denizaltısı olan yatın haftalık masrafı ise dudak uçuklatıyor.

76 milyar dolarlık serveti olan Microsoft'un kurucusu ABD'li işadamı Bill Gates'in 24 konuk ağırlayabildiği "Serene" adlı süper yatının haftalık maliyetinin 5 milyon doları bulduğu öğrenildi. Sardunya Adası kıyısına demirleyen Gates, ailesiyle birlikte tatilin keyfini çıkarıyor. Yattan karaya bot yerine helikopter ile gidip gelen Gates Ailesi, adada yüzmenin dışında tenis oynayarak vakit geçiriyor. Misafir sayısının artma ihtimali de düşünülerek tasarlanan yatta yalnızca bir değil iki helikopter iniş alanı birden bulunuyor. Dünyanın en büyük 9'uncu yatı olduğu belirtilen Serene, bir VIP kamaraya da sahip. 52 mürettebatın görev aldığı yat, sinemadan spaya, gece kulübünden kapalı havuza ve kütüphaneye kadar birçok aktivite imkânı sunuyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Can 25 Mayıs 2023 14:42

Tarsus listede yok

Sonraki Haber Yükleniyor...