Tgrt Haber

Bir kadın cinayeti daha: 'Tartıştığı' eşini katletti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Mart 2023 21:45 - Güncelleme : 31 Mart 2023 22:01
Bir kadın cinayeti daha: 'Tartıştığı' eşini katletti

Eskişehir’de yaşanan dehşette cani koca Rus uyruklu eşini defalarca kez bıçaklayarak katletti. Eşini öldüren şahıs gözaltına alındı.

Bugün Eskişehir’de bir kadın​ daha kocası tarafından katledildi. Atila S. (50) ile Rus uyruklu eşi Elena Samsanova (55) arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

DEFALARCA KEZ BIÇAKLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Atila S., eşini vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Rus uyruklu Elena Samsanova, aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Olay esnasında elinden bıçakla yaralanan zanlı Atila S., 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Tedavisinin ardından şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen 55 yaşındaki Rus uyruklu Elena Samsanova’nın cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...