Tgrt Haber

Bir köpek saldırısı daha!.. Sevmek isterken canından oluyordu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Aralık 2023 12:47 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 12:59

Rize’nin Güneysu ilçesinde 12 yaşındaki çocuk sevmek istediği köpeğin tarafından saldırısına uğrayarak yaralandı.

Son günlerde büyük tartışma konusu haline gelen başıbaş sokak köpekler bu kez Rize​'de sahneye çıktı.   Güneysu ilçesinde 12 yaşındaki birn çocuk​ başını okşamlak istediği köpek tarafından saldırıya uğrayarak yaralandı.

AİLESİ KURTARDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı olay, dün ilçeye bağlı Selamet Köyü’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, evinin önünde oynayan 12 yaşındaki E.B., yanına bir köpek yaklaştı. Yanına gelen köpeği beslemek isteyen E.B. evden aldığı yiyeceği köpeğe verip, başını eliyle okşamaya çalıştı. O esnada köpek E.B.’ye saldırdı.

Saldırıya uğrayan çocuk ailesi tarafından kurtarılarak Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kolundan da yaralan çocuk Güneysu’da yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

T.Y.'NİN YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da da benzer bir olay yaşanmıştı. Vildan Nurettin Demirer İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi T.Y boş arazide köpeklerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştı. Cocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken sokak köpekleri bir kez daha tartışma konusu olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...