Tgrt Haber

Bir servis kaçırma girişimi daha!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: Sabah Gazetesi
09 Ocak 2024 09:06 - Güncelleme : 09 Ocak 2024 09:09
Bir servis kaçırma girişimi daha!

Geçtiğimiz hafta Özel Koç Lisesi'ne ait içi öğrenci dolu servisin kaçırılması yürekleri ağza getirmişti. Bu olaydan bir gün önce de İstanbul Erkek Lisesi'nin servisinin aynı yöntemle kaçırılmak istendiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta İstanbulTuzla​'daki Özel Koç İlkokulu öğrencilerini taşıyan 19 numaralı servis​ kaçırılmıştı. İçindeki 11 öğrenciyle kaçırılan servis gündeme bomba gibi düşmüş yürekleri ağza getirmişti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre bu olaydan bir gün önce de İstanbul Erkek Lisesi'nin (İEL) öğrencilerini taşıyan servis aracı da aynı şekilde kaçırılmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

ŞOFÖRÜN UYANIKLIĞI KAÇIRILMAYI ÖNLEDİ

Şüpheli yaya olarak aracın yanına yaklaştı ve aracın arka lastiğinde bir sorun olduğunu söyleyerek şoförün araçtan inmesini sağladı.

Ama şüphelinin hesaba katmadığı bir şey vardı... Servis şoförü araçtan inerken anahtarı da yanına aldı. Şoförün bu hareketi servisin kaçırılmasını engellemiş oldu.

 

Kaynak: Sabah Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...