Tgrt Haber

Bir tır dolusu kaçak göçmen, kente yayılmadan son anda yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Aralık 2022 08:47 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 09:05
Bir tır dolusu kaçak göçmen, kente yayılmadan son anda yakalandı

Kocaeli’de bir tırın dorsesinde bulunan çok sayıda kaçak göçmen, kente yayılmadan son anda yakalandı. Ekiplerin operasyonu sırasında yakalandıklarını anlayan bazı göçmenler, dorsenin brandalarını deldi. O anlar kameralara yansıdı.

Sınırda ve yurt içinde kaçak göçmenlere karşı ekiplerin mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli'de bir tırda kaçak göçmenlerin bulunduğu ihbarını alan ekipler, operasyonun düğmesine bastı. Tırı durduran ekipler, dorsenin içinde çok sayıda yabancı uyruklu düzensiz göçmen olduğu bilgisini doğrulardı. Yakalandığını anlayan düzensiz göçmenler, dorsenin brandalarını delip kaçmaya çalışırken görüntülendi.

GÖÇMENLER KAÇMADAN SON ANDA YAKALANDI

Polis ekipleri hızlıca müdahale ederek, göçmenlerin kaçmasını engelledi. Bölgeye sevk edilen belediye otobüsüne bindirilen düzensiz göçmenler, işlem yapılmak üzere Yarımca Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

İşlemleri devam eden düzensiz göçmenlerin geri gönderme merkezine teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...