Tgrt Haber

Biri turuncu kategoride 4 terörist öldürüldü

01 Eylül 2022 17:50 - Güncelleme : 01 Eylül 2022 19:54
Fotoğraf: AA

Son dakika haberi: Terörle mücadele yurt içinde ve sınır ötesinde devam ediyor. Van'da sürdürülen Eren Abluka-35 operasyonunda 1'i turuncu kategoride 4 terörist etkisiz hale getirildi. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise taciz ateşi açan 2 PKK/YPG’li terörist öldürüldü.

Fotoğraf: AA

Terörle mücadele her alanda kararlılıkla sürüyor. Terör örgütü PKK​'ya üst üste darbe indiriliyor.

İçişleri Bakanlığı, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarına devam ediyor.

VAN​'DA 4 TERÖRSİT ÖLDÜRÜLDÜ

Son olarak "Eren Abluka-35 Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Coşkun Tanrıöver" operasyonu kapsamında Van Bahçesaray kırsalında 4 terörist tespit edildi.

Güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan silahlı çatışmada, 1’i bölge sorumlusu turuncu kategoride olmak üzere, 4 bölücü örgüt üyesi silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı​ Süleyman Soylu da bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Soylu paylaşımında, "teslim olun yoksa sarı torba kaçınılmaz. Van İl Jandarma Komutanlığımızdaki kahraman jandarmamıza tebrikler" ifadelerini kullandı.

SURİYE​'DE 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı ise Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan 2 PKK/YPG’li teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1565351917152522244

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sabri 1 Eylül 2022 18:04

Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle

Sonraki Haber Yükleniyor...