Tgrt Haber

Biriktirdiği paraları AFAD’a bağışlayan kardeşlere 'bisiklet' sürprizi 

22 Şubat 2023 19:16 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 19:20
Biriktirdiği paraları AFAD’a bağışlayan kardeşlere 'bisiklet' sürprizi 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık deprem felaketlerinin ardından vatandaşlar bölgeye yardım için seferber oldu. 7'den 70'e herkesin katıldığı kampanyaya küçük çocuklar da katıldı. Bitlis'te Mustafa ve Musab Koçyiğit kardeşler, biriktirdikleri bisikler paralarını AFAD'a bağışladı. Küçük çocukların güzel davranışı karşılıksız kalmadı. 

6 Şubat sabahı meydana gelen Kahramanmaraş​'taki deprem​ felaketinin 17. gününe gelirken yardım kampanyaları devam ediyor. Depremin yaralarını sarmak için Bitlis​'te biriktirdikleri deprem paralarını AFAD’a bağışlayan iki kardeş yürekleri ısıttı. 

BİSİKLETLERİNE KAVUŞTULAR 

Bisiklet paralarını depremzedelere bağışlayan çocukları sevindiren bir güzel davranış da hayırseverlerden geldi. Adının açıklanmasını istemeyen hayırseverler, Bitlis’te yaşayan Mustafa ve Musab Koçyiğit kardeşlere ulaşıp iki adet bisiklet alarak hediye etti. 

"ALLAH RAZI OLSUN"

Sevinçleri gözlerinden okunan kardeşler​ “Bisiklet almak için kumbaramızda biriktirdiğimiz paralarımızı depremden dolayı AFAD’a bağışlamıştık. Sosyal medyada paylaşılan haberimizi gören iki hayırsever amcamız bizlere ulaşıp bisiklet aldılar. Allah onlardan razı olsun ve Allah deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım etsin” dedi. 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Osman29 Ekim 2023 16:27

Abi biz de Adıyaman Sincik alancık küydeyiz bizede pisiklet hayırınıza Allah hayırınızı kaboetsin bizede pisiklet verir misin biz

Sonraki Haber Yükleniyor...