Tgrt Haber

Bitcoin tartışması silahlı çatışmaya döndü: 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2022 10:05 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 10:11
Bitcoin tartışması silahlı çatışmaya döndü: 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Avcılar'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Olayın Bitcoin dolandırıcılığından çıktığı iddia edilirken olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Avcılar Denizköşkler mahallesinde yaşanan olayda kan aktı, 42 yaşındaki Recep Esvet hayatını kaybetti. Dün gece iddiaya göre, Recep Esvet’in yeğeni N.E. bir kişiyle Bitcoin dolandırıcılığı meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Recep Esvet, yanına yakınlarını alarak silahlı kavganın çıktığı kahveye gitti. Burada olayda karşı taraflar olduğu düşünülen N.T. ve T.T. ile karşılaşırken çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Silahlı kavga​ sonucu karşılıklı açılan ateşle Recep Esvet ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Recep Esvet burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YAN MASADA OTURAN İKİ KİŞİ DAHA YARALANDI

Olay sırasında kahvede tavla oynayan ve konuyla alakası olmadığı öğrenilen Murat Ç.ve Ayhan Çağrı Ç. ise silahla ayağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Silahlı kavga sonucu 1 kişi gözaltına alınırken polisin konuyla ilgili çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...