Tgrt Haber

Son dakika! Bitlis'te kuduz olan çocuk hayatını kaybetti

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Kasım 2022 13:39 - Güncelleme : 09 Kasım 2022 18:27
Son dakika! Bitlis'te kuduz olan çocuk hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde köpeğin ısırdığı ve kuduz teşhisi konulan 10 yaşındaki M.E.'den kötü haber geldi. Hastaneden yapılan açıklamada, küçük çocuğun tüm müdahalelere rağmen bugün öğleden önce hayatını kaybettiği kaydedildi.

Bitlis​'in Adilcevaz​ ilçesinde başıboş köpeğin ısırması sonucu rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve Ankara'ya gönderilen çocuklardan 10 yaşındaki M.E.'den kötü haber geldi.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan testlerde kuduz​ virüsüne rastlanırken hırçın davranışlar sergileyen ve tükürük salgısı artan çocuk, 21 Ekim'de yoğun bakıma alınmıştı. Burada ağrıları nedeniyle bir süredir uyutulan M.E.'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Hacettepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde kuduz tanısıyla tedavi gören 10 yaşındaki hasta, tüm müdahalelere rağmen bugün öğleden önce hayatını kaybetti" denildi.

Son dakika! Bitlis'te kuduz olan çocuk hayatını kaybetti

NE OLMUŞTU?

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Sokak köpekleri iki çocuğa saldırdı. Saldırıya uğrayan çocuklardan 10 yaşındaki M.E'ye kuduz teşhisi konulmuştu. Çocukların kuduz olmasının ardından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü harekete geçmiş ve köydeki hayvanlara kuduz aşısı yapılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hüseyin 10 Kasım 2022 15:05

Şuan en önemli konu bu başıboş sahipsiz köpekler her il, ilçe ve en Mezra köylerde bile bu sorun var 100 lerce sahipsiz köpek var ve bu yaşanan acı durumlara vağmen hiç bı önlem alınmıyor

Ali 9 Kasım 2022 20:01

İnsana göstermediği merhameti köpeğe gösterenler köpekten daha köpektir.

Sonraki Haber Yükleniyor...