Tgrt Haber

Bitlis'te şehit düşen uzman çavuş memleketine gönderildi

22 Aralık 2015 14:03
Bitlis'te şehit düşen uzman çavuş memleketine gönderildi

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet Pişkin'in cenazesi, Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanlığına getirilmesinin ardından memleketine gönderildi

Bitlis'te PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Samet Pişkin'in cenazesi, askeri uçakla Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanlığı'na getirildi. Şehidin cenazesi, burada Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgenaral Cengiz Karacabey, Merzifon Kaymakamı Oğuz Balcı, Belediye Başkanı Alp Kargı ile yakınları tarafından karşılandı. Pişkin'in cenazesi, daha sonra karayoluyla memleketi Tokat'ın Niksar ilçesine götürüldü. Bitlis'te dün, merkeze bağlı Ölek köyü kırsalındaki Sehi Ormanları mevkisinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin geçişi sırasında toprağa döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Samet Pişkin (25) ile Eren Kılıç (25) şehit olmuş, 9 asker de yaralanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...