Tgrt Haber

Böcek ısırığı sandı hayatının şokunu yaşadı! Gerçek hastanede ortaya çıktı

31 Temmuz 2023 21:00 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 21:16

Adana'da sitenin bahçesinde oyun oynayan 6 yaşındaki bir çocuk aniden yere düştü. Olayı fark eden anne hemen aşağıya inerek kızının yanına gitti. Küçük kız, "Sırtımı böcek ısırdı, çok ağrıyor" dedi. Endişelenen anne, hemen kızını hastaneye götürdü. Ancak talihsiz kadın, doktorun açıklamalarıyla büyük bir şok yaşadı. 

Adana​'da, geçtiğimiz cuma günü merkez Seyhan​ ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 6 yaşındaki bir çocuğunun böcek ısırdığı kadın, doktora başvurdu. Ancak, kadın gerçeği öğrenince büyük bir şok yaşadı. 

"SIRTIMI BÖCEK ISIRDI"  

Altı yaşındaki Meliha Beray Ergün, ailesiyle birlikte oturdukları sitenin bahçesinde oyun oynarken ansızın yere yığıldı. Annesi ve babası, kızlarının acı dolu sesini duyduklarında hemen yanına koştular. Küçük kız, "Sırtıma bir böcek mi ısırdı, çok acıyor" dedi. Endişe dolu aile, hemen onu Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan ultrason incelemesinde, Meliha'nın sırtına yorgun bir mermi isabet ettiği belirlendi. Hemen ameliyata alındı ve hayati tehlikesi atlatıldı. Meliha şu anda hastanede tedavi altında tutuluyor.  

Anne Canan Ergün, "Kızımın sırtına kurşun girmiş. Biz bunu ultrason sonucuyla öğrendik. Yetkilerin bunu araştırmasını istiyoruz. Biz her gün orada silah sesi duyuyoruz. Çocuklarımızı aşağı indirip oynatamayacaksak ne yapalım artık. Çocuklarımız artık korkuyor. Hayati tehlike şu anda yok" diyerek duruma isyan etti.   

Böcek ısırığı sandı hayatının şokunu yaşadı! Gerçek hastanede ortaya çıktı

"HABERLERDE OKUYORDUK BAŞIMIZA GELDİ"  

Kızının sağlık durumunun yavaş yavaş normale döndüğünü söyleyen anne Ergün, "Şu anda tedavimiz devam ediyor ve kalıcı bir şey olmayacak inşallah. Çocuk daha bunun yorgun mermi olduğunu bilmiyor. Bize sırtının böcek ısırdığını söylüyor. Yetkili olmayan insanlar silah kullanmasınlar. Zevkleri için silah sıkmasınlar. Bir kutlama yaparken silah kullanmasınlar. Bunu istiyoruz. Ben hep haberlerde duyup üzülürdüm, şimdi bizim başımıza geldi" dedi.     

 

 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...