Tgrt Haber

Bodrum Türkbükü'nde korkutan yangın! Alevler konutlara yaklaştı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ağustos 2023 19:41 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 20:28

Sıcak havaların tetiklediği orman yangınları yerleşim alanlarına tehdit ediyor. Bodrum’da ünlülerin mahallesi olarak da bilinen Türkbükü Mahallesinde konutlara yakın bir alanda çıkan yangın etrafta büyük bir paniğe neden oldu.

Kavurucu sıcaklıkların rekor seviyeye ulaşması üzerine ülkenin birçok noktasından yangın​ haberleri geliyor. 

Muğla’nın Bodrum​ ilçesi Türkbükü mahallesinde otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüdü. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbaru üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Yangını havadan ve karadan müdahale başladı.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Türkbükü mahallesinde otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüdü.

KONUTLARA YAKIN ALANDA ÇIKTI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre Bodrum’da ünlülerin mahallesi olarak da bilinen Türkbükü Mahallesinde konutlara yakın otluk alanda henüz nedeni bilinmeyen yangın çıktı.

Yangına Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı hava kara unsurları ile Muğla​ Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Rüzgarın denizden karaya esmesi nedeniyle alevlerin konutları tehdit etmediği öğrenildi.

Yangın şiddetli rüzgar​ nedeniyle büyürken, bölgede bulunan çok sayıda zeytin ağacı yangın nedeniyle zarar gördü.

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...