Tgrt Haber

Boksörden dayak yedi, intikamı acı oldu: Sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Kasım 2023 11:09 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 14:01

İstanbul'da amatör boksör bir genç, antrenman çıkışı dövdüğü bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulBeyoğlu​'nda önceki aylarda meydana gelen olayda, amatör boksörcü olan 21 yaşındaki Yusuf K., antrenman yaptığı spor salonundan çıktı. İddiaya göre Yusuf K., burada tartıştığı Mehmet Talip Ö.’yi darp etti. Olayın ardından taraflar ayrılıp evlerine dağıldı. Olaydan birkaç gün sonra Mehmet Talip Ö., spor salonu​ çıkışında Yusuf K.’yı beklemeye başladı.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Bir süre sonra antrenmandan çıkan Yusuf K., evine gideceği esnada kaldırımda cep telefonuyla konuşuyormuş gibi yapan Mehmet Talip Ö. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Yusuf K., can havliyle bir süre kaçtıktan sonra yere yığıldı. 

SALDIRGAN YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri, ilk olarak Yusuf K.’nın ifadesine başvurdu. İfadesinde saldırganı tanımadığı ve bir anda saldırıya uğradığını söylediği öğrenildi. Devam eden çalışmalarda polis ekipleri, onlarca kamera görüntüsünü incelemesi sonucu saldırganın Mehmet Talip Ö. olduğunu tespit etti. Ardından da saklanan saldırgan, babası Zafer Ö. tarafından polis ekiplerine teslim edildi.

Boksörden dayak yedi, intikamı acı oldu: Sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu

İKİSİNİN DE SABIKASI KABARIK

Gözaltına alınan Mehmet Talip Ö., saldırıyı gerçekleştirdiği olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi. Silahı attığını ve Yusuf K.’nın kendisini bir kavgada darp ettiği için silahlı saldırı gerçekleştirdiğini söyleyen Mehmet Talip Ö.’ye “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan saldırgan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...