Tgrt Haber

Bolu Dağı Tüneli geçişinde kabus başladı! Ambulans bile yol bulamadı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ağustos 2024 19:02 - Güncelleme : 04 Ağustos 2024 19:11

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü geçişe kapandı. Sürücülerin D-100 yoluna yönlendirilmesiyle trafik yoğunluğu oluştu ambulansın bile geçemediği anlar ve trafik çilesi görüntülere yansıdı.

İstanbul​ yönüne ilerlemek isteyenlerin Anadolu geçişinde kullandığı Bolu Dağı Tüneli​ 50 günlük uzatma çalışmaları kapsamına alındı. Sürücüler alternatif yol olarak D-100​ karayoluna yönlendirilince trafik​ kaçınılamaz oldu. 

Uzun araç kuyruklarının yaşandığı Bolu geçişinde, ambulansın emniyet şeridinden geçmekte zorlandığı anlar dikkat çekti.

Bolu Dağı Tüneli geçişinde kabus başladı! Ambulans bile yol bulamadı - 1. Resim 

67 METRE UZATILACAK

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde tünelin 67 metre uzatılması için çalışmalar geçtiğimiz gün başladı. İstanbul yönüne gidecek sürücüler Abant gişelerinden çıkarak D-100 kara yolunu kullanıyor. Sürücüler Kaynaşlı gişelerinden tekrar otoyola giriyor ancak Bolu batı gişeleri ile Abant gişeleri arasında ve D-100 kara yolunda İstanbul yönünde yoğunluk yaşanıyor. Üniversite Kavşağı’nda yaşanan araç yoğunluğu dronla havadan görüntülendi. Ayrıca, trafiğin kilit olduğu saatlerde ise bir ambulansın emniyet şeridinden geçmekte zorlandığı anlar kameraya yansıdı.

Bolu Dağı Tüneli geçişinde kabus başladı! Ambulans bile yol bulamadı - 2. Resim

Çalışmaların 50 gün içerisinde bitirilerek yolun 19 Eylül'de ulaşıma açılması planlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...