Tgrt Haber

Bolu'da bomba alarmı! Ekipler caddeyi kapattı, şüpheli çantadan çıkanlar şaşırttı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
09 Ağustos 2023 17:34 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 17:40
Bolu'da bomba alarmı! Ekipler caddeyi kapattı, şüpheli çantadan çıkanlar şaşırttı

Bolu'da yola bırakılan asma kilitli bir çanta paniğe yol açtı. Cadde trafiğe kapatılırken, olay yerine bomba imha uzmanı sevk edildi. Fünye ile patlatılan çantadan çıkanlar ise şaşkınlığa neden oldu.

Bolu​'da yol ortasına bırakılan çanta​, bomba​ paniğine yol açtı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, çanta fünye ile patlatıldı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre, Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde üzerinde asma kilitle kilitlenmiş bir çanta bulunduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, ihbarın yapıldığı alana geldi.

ÇANTADAN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

Caddenin bir kısmını emniyet şeridiyle trafiğe kapatan ekipler çalışma başlattı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında hazırlıklarını tamamlayan bomba imha uzmanı şüpheli çantayı kontrollü bir şekilde patlattı. Patlatılan çantanın içerisinden kahvaltı malzemeleri ve tekstil ürünleri çıktı.

Çantayı yol üzerine bırakan kişinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak: TGRT Haber / İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...