Tgrt Haber

Bolu’da otomobil bariyerlere sağlandı! Araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Eylül 2022 10:14 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 10:54
Bolu’da otomobil bariyerlere sağlandı! Araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti

TEM Otoyolu Bolu geçişi Gerede Gişelerinde kontrolden çıkan otomobil beton bariyerlere adeta ok gibi saplandı. Araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Ankara istikametinden gelmekte olan ve araç TEM OtoyoluGerede​ ilçesinde bariyerlere çarptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelen kazada araç hurdaya döndü. Beton bariyerlere adeta ok gibi saplanana araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada, araçta sıkışan Adem Genç, Sevda Güvenkaya ve Esma Güvenkaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan Deniz Keleş (10) tedavisi için İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.Bolu’da otomobil bariyerlere sağlandı! Araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti

Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi ise Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Bolu’da otomobil bariyerlere sağlandı! Araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...