Tgrt Haber

Bonzai kullanan 2 genç komaya girdi

07 Aralık 2014 17:58
Bonzai kullanan 2 genç komaya girdi

Kırklareli'nde metruk bir binada sentetik uyuşturucu madde bonzai kullandığı belirlenen 3 gençten 2’si rahatsızlanarak komaya girdi.

İstasyon Mahallesi Yaren sokak üzerindeki kullanılmayan metruk bir binaya giren 23 yaşındaki N.T., 21 yaşındaki F.K. ve 17 yaşındaki B.K., yanlarındaki getirdikleri sentetik uyuşturucu maddesi bonzai kullandı. Bir süre sonra kendilerinden geçen gençleri, sokaktan tesadüfen geçenler görerek sağlık görevlilerine haber verdi. Ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan N.T. ve F.K.’nın komaya girdiği, B.K.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Acil servisteki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi olan 21 yaşındaki F.K., ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım servisine alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...