Tgrt Haber

Borç para meselesi kanlı bitti: Bıçak darbelerini art arda indirdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ocak 2023 16:39 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 16:50
Borç para meselesi kanlı bitti: Bıçak darbelerini art arda indirdi

Ankara’nın Çankaya ilçesinde borç meselesi yüzünden birkaç kişi arasında çıkan kavgada kan aktı. Kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde Deniz K., yaklaşık 4 ay önce kendisinden 3 bin lira borç para alan ve kendisiyle bir daha irtibat kurmayan Umutcan Ö.’nün peşine düştü. Umutcan Ö.'nün günübirlik kiralık bir evde kaldığını öğrenen Deniz K., harekete geçti. Günü birlik kiralanan eve giden Deniz K., Umutcan Ö. ile tartışmaya başladı.

ELİNDEN BIÇAĞI ALDI KENDİ SALDIRDI

İlkilinin arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında evde bulunan biri Deniz K.’ya bıçak çekti. Şahsın elinden bıçağı alan Deniz K. evde bulunan Umutcan Ö.’yü, Mert Kan Y.’yi ve Ali Rıza Can K.’ye bıçakla saldırdı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Saldırı sonrası yaralananların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Umutcan Ö. ile Mert Kan Y.’nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ali Rıza Can K’nin ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Deniz K.’nin ise polis ekipleri tarafından yakalandığı ve Ankara​ Hastanesindeki tedavisinden sonra Cinayet Büro ekipleri tarafından teslim alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...