Tgrt Haber

Bordo Bereliler PKK'yı can evinden vurdu

20 Ocak 2016 08:12
Bordo Bereliler PKK'yı can evinden vurdu

Sur'a giren Bordo Bereliler ilk iş olarak polis ve askeri şehit eden PKK’lı keskin nişancıların mevzilendiği bir binayı yerle bir etti.

Diyarbakır Sur'da PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında devam eden çatışmalar Bordo Bereliler'in ilçeye girmesiyle şiddetini artırdı. Hasırlı Mahallesi'nde PKK’lı keskin nişancıların mevzilendiği yüksek bir bina güvenlik güçleri tarafından vuruldu.  Patlama sesi kentin tamamında yankılanırken, binanın içerisindeki teröristlerle birlikte çöktüğü bildirildi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Ali sogoğlu28 Ocak 2016 20:03

ETEKLİLER SİZE KURBAN OLSUN VURUN ALLAH RİZASİ VE RASULUN HAKKİ İCİN... ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH... BÜYÜKLER BİZİM YİĞİTLER...

Güçlü Umut Tiryaki 22 Ocak 2016 23:07

Allah yardımcımız olsun.Allah Türk ordusunu (Mehmetçiklerimizi)her şartta tırnağa dahi taş değdirtmeyip düşmanı perişan etmeyi nail etsin inşallah ve etmesin tek vatanımız bizi dünyada yoksun!Dünyaları alsak da vermeyiz zaten malum Ana vatanımızı hainlere pisliklere ve de kalleş lere...

Hatice20 Ocak 2016 09:57

Elleri dert görmesin Allah yardımcıları olsun.dualarımız onlara.amin

Sonraki Haber Yükleniyor...