Tgrt Haber

Boş arazide dehşet

28 Haziran 2016 14:18
Boş arazide dehşet

Eskişehir'de daha önce 3 kez canına kıymaya çalışan 31 yaşındaki adam, boş bir arazide yanında bıçak ile boğazı kesilmiş halde bulundu.

Durum boş arsada sabah erken saatlerde park halinde duran otomobilin önünde bir kişinin hareketsiz yattığını gören kişilerin, durumu polise bildirmesi ile ortaya çıktı. Gelen polisler yerde yatan kişinin ölmüş olduğunu belirledi. Boğazı kesilmiş olan ve yanında bıçak bulunan cesedin cebinden Onur Şimşek adına düzenlenmiş kimlik çıktı.Daha önce 3 kez canına kıymaya kalkıştığı, psikolojik rahatsızlığı bulunduğu, işsiz ve bekar olduğu bildirilen Onur Şimşek'in, sabaha karşı sokakta kendi boğazını keserek canına kıydığı sanılıyor.  Şimşek'in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...