Tgrt Haber

Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı! Çocuklarını da alıp olay yerinden kaçtı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Haziran 2022 14:06 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 14:11
Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı! Çocuklarını da alıp olay yerinden kaçtı

İzmir’de bir kişi boşanma aşamasındaki karısına, çocuklarının gözü önünde kurşun yağdırdı. Eşini ağır yaralayan adam, çocuklarını da alıp olay yerinden kaçmaya çalışırken ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

İzmir’in Bayındır​ ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, boşanma​ aşamasında 398 yaşındaki eşi N.M.’yi  göre E.M. yanında getirdiği av tüfeğiyle karısına kurşun yağdırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde kalan kadın yere yığıldı. Karısını vurduktan sonra E.M. olay yerinden kaçtı.

Silah sesini duyan vatandaşlar hemen durumu ekiplere haber verdi. İhbar sonrası bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KANLAR İÇİNDE KALAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı kadın, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Bayındır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen N.M., daha sonra Torbalı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polisler olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için hemen çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını izleyen ekipler, zanlının kaçtığı aracın plakasını belirledi.

Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı! Çocuklarını da alıp olay yerinden kaçtı

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN KISKIVRAK YAKALANDI

Aracın plakasından yola çıkan ekipler, zanlının bulunduğu aracı Torbalı - Kemalpaşa yolu üzerinde durdurdu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.M., sorgulanmak üzere Bayındır Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

E.M.'nin daha sonra çocukları da alıp kaçtığı öğrenilirken, yaralanan kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...