Tgrt Haber

Cani koca dehşeti: Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçakladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2022 11:54 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 13:26
Cani koca dehşeti: Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçakladı

Kadına şiddete bir yenisi daha eklendi. Boşanma aşamasındaki eşi tarafından adliye önünde defalarca kez bıçaklanan 25 yaşındaki gen. kadın ağır yaralandı. Genç kadına dehşeti yaşatan cani koca suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Sakarya​'nın Adapazarı​ ilçesinde yaşanan olayda, boşanma​ aşamasında oldukları ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen E.B. (31) ile Ş.B. (25), davaları için adliyeye geldi.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Adliye binası karşısında bulunan bir işletmede oturan karısı ile karşılaşan cani koca E.B., Ş.B.’yi 4-5 ayrı yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Karısını bıçaklayan şahıs, adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak etkisiz hale getirildi.

GENÇ KADININ DURUMU AĞIR

Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen genç kadın ise Yenikent Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalanan ve gözaltına alınan şahsın asayiş şube müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan, olayın hemen ardından çekilen görüntülerde ise şahsın gözaltına alındığı anlar ve çevredeki diğer kadınların yaşanan olaya gösterdiği tepkiler yer aldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...