Tgrt Haber

Boşanma aşamasındaki karısına dehşeti yaşattı: Kucağından bebeğini kaçırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Aralık 2022 19:45 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 20:16

Yalova’da bir kişi, boşanma aşamasında olduğu karısına korku dolu dakikalar yaşattı. Karısının sokak ortasında kucağındaki bebeği kaçırdı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Yalova​'da R.K., isimli adam boşanma​ aşamasındaki Iraklı eşi A.A.K. ve arkadaşlarıyla sokakta karşı karşıya geldi. R.K. çocuğunu kendisine göstermediği gerekçesiyle eşiyle sokak ortasında tartışmaya başladı.

KADININ ÇIĞLIKILARI SOKAKTA YANKILANDI

Karısıyla uzun bir süre tartışan R.K., birdenbire annesinin kucağındaki çocuğu akarak koşmaya başladı. Bu sırada anne ve arkadaşlarının çığlık sesleri sokaklarda yankılandı. zabıta aracının yanına doğru koşan baba, çevreden gelen vatandaşlara ‘Çocuk benim çocuğum’ diyerek bağırdı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Boşanma aşamasındaki karısına dehşeti yaşattı: Kucağından bebeğini kaçırdı

ÇOCUK ANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Yaşanan olay sonrasında birbirinden şikayetçi olan şahıslar karakolluk oldu. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla baba hakkında çocuk kaçırmadan dolayı işlem gerçekleştirildi. Çocuk ise annesine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...