Tgrt Haber

Boşanmak isteyen eşi ve ailesini katletti

01 Nisan 2015 18:08
Boşanmak isteyen eşi ve ailesini katletti

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde 35 yaşındaki Murat D., av tüfeğiyle baskın yaptığı evde boşanmak isteyen eşi 28 yaşındaki Fatma D. ile kayınpederi 60 yaşındaki Mesut G.'nin öldürdü, kayınvalidesi Emine G. ile baldızı Hayriye G.'yi de ağır yaraladı.

Saldırı sırasında katil zanlısının 1 yaşındaki kızı Adanur'un başka bir odada olduğu ve şans eseri olaydan yara almadan kurtulduğu ortaya çıktı.

Bir süre önce evinden ayrılarak kızı Adanur ile baba evine dönen 1 çocuk annesi Fatma D., işsiz eşi Murat D.'ye de boşanma davası açtı. Barışma taleplerine olumsuz yanıt alan D., iddiaya göre dün saat 21.00 sıralarında pompalı tüfekle Kargıpınarı Mahallesi Elvanlı Caddesi Çimenli Sokak'taki kayınpederi Mesut G.'nin evini bastı. Aile yemek yediği sırada Murat D., evin penceresinden içeri peş peşe ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edilirken, Murat D. suç aleti pompalı tüfekle kaçtı.

Ağır yaralanan Mesut G. ile kızı Fatma D., kaldırıldıkları Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Emine G. ile kızı Hayriye G. ise Mersin Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Anne ile kızının sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

MİNİK ADANUR SAĞ KURTULDU

Katliam sırasında Murat D. ve ayrı yaşadığı eşi Fatma D.'nin kızı Adanur'un ise diğer odada olduğu için şans eseri kurtulduğu öğrenildi. Minik kıza ailenin komşularının sahip çıktığı bildirildi.

CENAZELER DEFNEDİLDİ

Yapılan otopsinin ardından Mesut G. ve kızı Fatma D.'nin cenazeleri hastane morgundan alınarak evlerine getirildi. Burada bir süre bekletilen baba ile kızının cenazeleri götürüldüğü Kargıpınarı Mahallesi'ndeki Çarkçılı Asri Mezarlığı'na göz yaşları arasında toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ve jandarma Murat D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...