Tgrt Haber

Boynundaki muskayı merak edip açtı, dehşeti yaşadı! 14 yaşındaki çocuk özel kıyafetlerle hastaneye kaldırıldı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ağustos 2024 10:00 - Güncelleme : 12 Ağustos 2024 10:01

 Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 14 yaşındaki çocuğun boynunda asılı olan muskadan dökülen civa dehşet saçtı. Civanın temas ettiği çocuk ile annesi ve evde bulunan bir kadın özel kıyafetlerle hastaneye kaldırıldı.

Kuşadası ilçesi Ege Mahallesi'nde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 14 yaşındaki S.B. isimli çocuk​, annesinin boynuna taktığı muskayı merak ederek içini açtı. Bu sırada muskanın içinde bulunan civa çocuğa temas etti. Çocuk​ hemen annesi P.B. ve evde bulunan M.K. isimli kadından yardım istedi. 

YARDIM ETMEK İSTEDİLER, ONLAR DA ZEHİRLENDİ 

Çocuk​, annesi ve arkadaşı dökülen civadan etkilendi. Bunun üzerine durum 112 Acil Servis'e bildirilerek yardım istendi. Eve gelen sağlık ekpleri, özel kıyafetlerle 14 yaşındaki çocukla birlikte annesini ve onlara yardım eden kadını Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.Boynundaki muskayı merak edip açtı, dehşeti yaşadı! 14 yaşındaki çocuk özel kıyafetlerle hastaneye kaldırıldı - 1. Resim

CİVALI EV ÖZEL YÖNTEMLERLE TEMİZLENDİ

Yaşanan olayın ardından dökülen maddenin civa olduğunun anlaşılması üzerine eve AFAD ekipleri de sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan Aydın AFAD ekipleri, eve girerek özel yöntemlerle temizlik çalışması yaptı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...