Tgrt Haber

Şanlıurfa'da mide bulandıran görüntüler: Bozuk etleri çamaşır suyu ile yıkayıp müşterilere yedirdiler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 May 2023 19:25 - Güncelleme : 31 May 2023 19:43

Şanlıurfa’da bir lokantayı denetleyen ekipler göründükleri mide bulandıran manzara karşısında şoke oldular. Lokantada bozuk etlerin çamaşır suyuyla yıkandıktan sonra müşterilere servis edildiği öğrenildi.

Şanlıurfa’da lokantalarda denetim yapan zabıta​ ekipleri, bir lokantada karşılaştıkları mide bulandıran manzara karşısında şoke oldu. Lokantayı denetleyen ekipler, mutfak kısmında suyun içerisinde bekletilen tavuk etlerini fark etti.

YARIM TON BOZUK ET ELE GEÇİRİLDİ

Tavuk etlerinin bozuk olduğunu belirleyen ekipler, içerisindeki sıvının ise çamaşır suyu olduğunu görünce gözlerine inanamadı. Lokantada yapılan genel aramada, bu şekilde olan yaklaşık yarım ton bozuk et ele geçirildi.

MÜŞTERİLERE SERVİS ETMİŞLER

El konulan etler, şehir çöplüğüne götürülerek imha edilirken işletme sahibine cezai işlem uygulandı. Lokantadaki bozuk etlerin bir süre çamaşır suyunda bekletildikten sonra suyla durulanıp yemek olarak müşterilere yedirildiği öğrenildi.

Şanlıurfa'da mide bulandıran görüntüler: Bozuk etleri çamaşır suyu ile yıkayıp müşterilere yedirdiler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...