Tgrt Haber

Bu kadarına da pes! Aracı bağlandı egzozu bağırtarak çekiciye çıktı

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Temmuz 2024 11:33 - Güncelleme : 31 Temmuz 2024 11:36

Aksaray'da abartı egzoz kullanan sürücünün yaptıkları 'pes' dedirtti. Polisin uygulamasını fark etmeyen genç sürücünün abart egzozlu aracı bağlanırken sürücü, aracı çekiciye yüklerken de egzozu bağırtmaya devam etti. Araç, trafikten men edildi.

Aksaray​'da Dere Mahallesi 904 Sokak'ta abartı egzozlu aracıyla gezmeye çıkan 32 yaşındaki Enes K, Dere Mahallesi'nde yapılan yol kontrolünü fark etmeyince aracı bağırtarak uygulama noktasına girdi.

Bu kadarına da pes! Aracı bağlandı egzozu bağırtarak çekiciye çıktı - 1. Resim

Polisin bile şaşırdığı olayı gülümseyerek karşılayan genç sürücü, polis ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve alkol kontrolünden geçirildi.

6 BİN 439 TL PARA CEZASI

Evraklarında herhangi bir eksikliği bulunmayan sürücüye, abart egzozlu araç kullanarak çevreye rahatsızlık vermekten 6 bin 439 TL para cezası kesilirken aracı trafikten menedildi.

Bu kadarına da pes! Aracı bağlandı egzozu bağırtarak çekiciye çıktı - 2. Resim

ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Trafikten menedilen aracın otoparka çektirilmesi için olay yerine polis ekiplerince çekici çağırıldı.

Bir süre sonra gelen çekiciye aracı yüklemek için binen genç sürücü, otomobili çekiciye çıkartırken bile zevkinden vazgeçmeyerek egzozu bağırtarak aracını teslim etti.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...