Tgrt Haber

Aybar Kar Fırtınası Marmara'da etkisini gösteriyor! BUDO seferleri iptal edildi

10 Mart 2022 08:54 - Güncelleme : 10 Mart 2022 09:08
Aybar Kar Fırtınası Marmara'da etkisini gösteriyor! BUDO seferleri iptal edildi

BUDO, Marmara bölgesinde etkili olacak kar fırtınası sebebiyle bugün yapılacak seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Sibirya üzerinden gelen Aybar Kar Fırtınası, Marmara bölgesinde etkisini göstermeye başladı. Denizlerde görüş mesafesi yarım milim altına indi.

Meteoroloji’nin uyarıları doğrultusunda Marmara bölgesini etkisi altına alan fırtına sebebiyle BUDO, bugün yapılacak seferlerini iptal etti.

İL İL HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ANKARA HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İZMİR HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

DİYARBAKIR HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO) iptal edilen seferler şu şekilde:

  • 07.00'deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 08.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)
  • 09.30'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 09.30'daki Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas) 10.00'daki Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)

İSTANBUL BOĞAZI KAPATILDI

Fırtına nedeniyle denizde ve hava ulaşımda aksamalar meydana geliyor. İstanbul Boğazı saat 07.20 itibariyle olumsuz hava koşulları çift yönlü olarak geçişlere kapatıldı. Boğazda görüş mesafesi yarım milin altına düştüğü bildirildi.

DENİZLERDE HAVA DURUMU

Gece saatlerinde Akdeniz’de kuvvetli fırtına; Batı Karadeniz, Marmara ve Ege’de fırtına bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur, batısı kar yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8, doğusu kuzeybatıdan 4 ila 6 yer yer 7; Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5, batısı 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batısı 3,0 m, Batı Karadeniz’in batısı yer yer 3,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtına anında zayıf.

MARMARA
Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklarla kuvvetli olmak üzere kar yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0 m; Görüş: Orta.

EGE
Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu; Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan; Güney Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 3,0 ila 4,0 m; Görüş: Orta.

AKDENİZ
Hava Durumu: Çok bulutlu, Antalya Körfezi ile Doğu Akdeniz’in doğusu kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde doğusu güneybatıdan 5 ila 7, akşam saatlerinden itibaren 6 ila 8, zamanla 9; Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 5 ila 7, gece saatlerinde 7 ila 9 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, akşam saatlerinden itibaren 3,5 ila 4,5 m; Görüş: Orta.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...