Tgrt Haber

Bugün İstanbul'da okullar tatil mi? Deprem sonrası İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2022 09:20 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 10:07
Bugün İstanbul'da okullar tatil mi? Deprem sonrası İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

Düzce'de saat 04.08 sıralarında 5.9 şiddetinde bir deprem İstanbul, Ankara ve Bursa gibi çevre illerde hissedildi. başta Düzce olmak üzere Sakarya ve Bolu'da eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Peki, İstanbul'da da hissedilen deprem sonrası vatandaşlar İstanbul'da bugün okullar tatil mi? sorularını araştırmaya başladı. İşte deprem sonrası okulların tatil edildiği iller!

AFAD'dan edinilen bilgiye göre, Düzce​'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem​ meydana geldi. Düzce'de 37, İstanbul’da 1, Bursa'da 4, Zonguldak'ta 6, Sakarya​'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere toplamda 50 kişinin yaralandığı açıklandı.Bu yaşanan deprem sonrası başta Düzce olmak üzere Sakarya ve Bolu'da eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Peki, İstanbul'da okullar bugün tatil mi?

BAZI İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Düzce'de gerçekleşen 5.9 şiddetindeki deprem sonrası kent genelinde eğitime 1 gün ara verildi. Çevre illerde de hissedilen depremin ardından Sakarya ve Bolu'da da eğitime ara verildiği belirtildi.

Konu hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Düzce Valisi Cevdet Atay, kararın tedbir amaçlı alındığını belirterek, "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir gün eğitim - öğretime ara verilmiştir." dedi. 

Bugün İstanbul'da okullar tatil mi? Deprem sonrası İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

İSTANBUL'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

6.8 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem, birçok ilde şiddetini gösterdi. Bunlardan biri de İstanbul oldu. İstanbul, Düzce'de gerçekleşen depremi hissetti. Tedbir amaçlı bazı bölgelerde okullar tatil edilirken, vatandaşlar İstanbul'da da okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. İstanbul'da okullar tatil değil. Öğrenciler aynı rutininde eğitimlerine devam edecek. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...