Tgrt Haber

Bursa'da 10 katlı iş merkezi cayır cayır yandı! 100 personelle müdahale

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Kasım 2023 07:32 - Güncelleme : 12 Kasım 2023 07:37

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir kafede çıkan yangında 10 katlı bina adeta küle döndü. 2 aracın da yandığı yangın şeşinde gecenin karanlığında korkunç bir manzara ortaya çakırdı.

Bursa’da dün gece saatlerinde 10 katlı bir binada çıkan yangın​ dehşete düşüren görüntülere sahne oldu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre korkunç yangın, gece 01.00 sıralarında merkez Nilüfer​ ilçesine bağlı Özlüce Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerindeki 10 katlı iş merkezinin en alt katında bulunan kafede henüz bilinmeyen bir sebeple başladı.

YAN BİNAYA DA SIÇRADI

Yangını fark eden vatandaşların durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirmesi üzerine ola yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Ancak kısa sürede büyen alevler tüm binayı sardı. Yangın, yan tarafta bulunan binaya sıçrasa da itfaiye ekiplerinin anında söz konusu binadaki yangın müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Bursa’da dün gece saatlerinde 10 katlı bir binada çıkan yangın dehşete düşüren görüntülere sahne oldu.

Yangına, 33 araç ve 100 personel ile müdahale eden Bursa​ itfaiyesi, hummalı çalışmaların ardından yangını söndürmeyi başardı. Olayda can kaybı bulunmazken, iş merkezi tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında bina önünde park halinde bulunan iki araç da küle döndü
Yangının sebebine ilişkin soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...