Tgrt Haber

Bursa’da korkunç olay: 2 kişiyi öldürdü, cesetlerden birini koyduğu bagajdaki otomobilde yakalandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Mart 2023 07:18 - Güncelleme : 01 Mart 2023 07:21
Bursa’da korkunç olay: 2 kişiyi öldürdü, cesetlerden birini koyduğu bagajdaki otomobilde yakalandı

Bursa’da psikolojik problemleri olduğu iddia edilen bir kişi aynı daireyi paylaştığı ev arkadaşını ve köpeğini öldürdü. 3 gün sonrada aynı mahalledeki eczanenin kalfasını öldürerek otomobili gasp eden şahıs çaldığı araçla İstanbul’da yakalanırken eczacı kalfanın cesedi otomobilin bagajından çıktı.

Kan donduran olay Bursa’da gerçekleşti. Eczacı kalfası olan Serdar E.’den haber alamayan yakınları durumu polis ekipleri bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri Serdar E.’nin en son Ahmet Burak D. isimli kişiyle görüldüğünü öğrendi. Bunun üzerine polis ekipleri MOBESE kameralarından Serdar E.’ye ait 16 BT 773 plakalı mavi renkli Seat Leon marka otomobilin İstanbul’un Büyükçekmece​ ilçesinde olduğunu tespit etti.

CESEDİ BAGAJDA BULUNDU

İstanbul​ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Büyükçekmece ilçesi Sinanoba Mahallesi Ertekin Caddesi üzerinde seyreden otomobili durdurdu. Otomobilin sürücüsü Ahmet Burak D.’yi(41) yakalayan ekipler, otomobilde yaptıkları aramada bir tabanca ve Serdar E.’nin cesedini battaniyeye sarılı ve başından vurulmuş halde bagajda buldu. Serdar E.'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Morguna götürüldü.

3 GÜN ÖNCE DE ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan Ahmet Burak D. ilk sorgusunda Serdar E.’yi öldürdüğünü, Bursa’daki ev arkadaşı Murat K.'yi de (39) 3 gün önce öldürdüğünü söyledi. Ahmet Burak D.’nin Bursa’nın Osmangazi ilçesinde Tahtakale Mahallesi’ndeki evine giden Bursa​ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Murat K.’nin başından ve boynundan tabanca ile vurulmuş cansız bedenini buldu. Öte yandan Ahmet Burak D.’nin evdeki köpeği de öldürdüğü belirlendi.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından verilen bilgilerin ardından İstanbul'da yakalanan şüpheli Ahmet Burak D. gece geç saatlerde Bursa'ya getirildi. 

Bursa’da korkunç olay: 2 kişiyi öldürdü, cesetlerden birini koyduğu bagajdaki otomobilde yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...